Skip to content

Skogsbad Skogsbad för lugn och fokus

Skogsbad för lugn och fokus

Skölj bort stressen med ett skogsbad!

Känner du dig stressad? Vill du känna ett fullkomligt lugn i kropp och själ? Vill du känna dig uppfylld av och lycksalig över naturens skönhet med hjälp av alla dina sinnen?

Vill du varva ner, minimera din stress och låta dina sinnen ta med dig på en upptäcktsfärd i skogen? Vill du hitta din livskraft i denna mycket speciella tid?

Vill du finna inre ro, skapa fokus och öka kroppens välbefinnande? Vill du ta in skogens skönhet och läkande kraft? Är du redo för en stunds återhämtning?

Kom då med på ett Skogsbad – en skogsvandring för återhämtning och livskraft genom att befinna dig i nuet och njuta av skogens färger och stillhet, i en lugn promenad, med stopp för övningar för alla sinnen.

Under Skogsbadet kommer du varsamt guidas under en stillsam promenad, med fokus på att möta naturen med dina sinnen för lugn, fokus och återhämtning i kropp och själ.

Vi badar våra sinnen i skogens magi och går igenom ett antal tekniker för att hitta inre lugn och fokus. Du kommer även få tips, tid för reflektion, rörelse och medveten närvaro, med hjälp av skogen och våra sinnen.

Skogsbad är en mycket avstressande och kravlös naturvistelse som får dig att släppa vardagens utmaningar och känna dig mindful och fokuserad. Skogsbad har ingenting med vatten att göra. Vi badar våra sinnen i de intryck vi möter i naturen.

Jag erbjuder Skogsbad för lugn och fokus, enskilt eller i grupp, under en, två eller tre timmar. Erbjuder även skogsbad i kombination med yinyoga och meditationer samt fördjupningskurser i Skogsbad under tre tillfällen.

Skogsbad för balans och smidighet

Med hjälp av naturen hittar vi ett lekfullt och annorlunda sätt att röra oss i naturen. Jag anpassar rörelserna, så att det passar alla, det är inte direkt fysiskt ansträngande utan handlar om harmoniska rörelser som vi med lätthet utför i naturen.

Jag erbjuder Skogsbad för balans och smidighet under två timmar.

Skogsbad
Skogsbad