Skip to content

företag/organisationer/föreningar

Starta upp, gör en paus för eller avsluta med ett Skogsbad! På konferens, friskvårdsdag, kick-off eller afterwork! Som kreativitetshöjande inspiration och stressdämpare!

Det mest värdefulla DU har i ditt företag är dina anställda. Om de mår bra, är det den bästa investeringen du gjort men om de upplever negativ stress och oro en längre tid, kan det bli en kostsam affär.

Vad händer om DU ger dem verktyg till att hantera stress? Hur upplever dina anställda det, om de känner att DU satsar på dem och deras hälsa?

Stressrelaterad ohälsa ökar dramatiskt och kostnaderna, såväl som lidandet, ökar oroväckande, i samma takt. Att aktivt förebygga stress och skapa hållbara medarbetare är en lönsam investering.

Viability/Livskraft samarbetar gärna med arbetsgivare, som aktivt arbetar för att stärka sina medarbetare, förebygga långvarig stress och säkerställa att nödvändig återhämtning sker. Detta, för att vi ska vara hållbara, så att vi kan göra vårt bästa både idag och i framtiden. En individ i balans presterar bättre här och nu och kan ta sig an nya utmaningar på ett bättre sätt.  

Skräddarsydda lösningar för företag/organisationer/föreningar kan t ex inkludera workshops, föreläsningar och/eller fysiska program.

Forskning visar att vi blir mer fokuserade, kreativa, lugna och glada av att vistas i naturen. Boka en kurs eller en föreläsning med workshop, där ni får effektiv återhämtning och samlar kraft från naturenSkogsbada med mig!

Viability/Livskraft arrangerar gärna ditt företags event. Kontakta mig för förslag och upplägg, så fixar vi Slow Adventures* av olika slag, t ex Skogsbad eller en stilla SUP-tur.

Vi erbjuder också lekfulla äventyr som prova-på-SUP, kajak etc.

Alla aktiviteter, som vi erbjuder har utvecklats genom inspiration från naturen och är alltid kopplade till välmående och hälsa.

Vi hoppas, att genom vår passion för natur och hälsa kunna inspirera och förmedla kunskap till er genom våra aktiviteter. Använd dig av naturen för att återhämta dig, bli lyckligare, få ett mer balanserat liv och reducera stress, för att kunna vara den bästa versionen av dig själv!

*Slow Adventures lägger tonvikten på att uppleva, snarare än att bara passera, pausa en stund, återknyta kontakten med naturen och uppmuntrar dig att engagera alla dina sinnen och fullt ut uppskatta skönheten i din omgivning.